Sucurile acidulate cresc foarte mult riscul de cancer

by Dana B.

Potrivit unor studii recente, un aliment pe care si tu îl consumi în fiecare zi este vinovat de raspandirea cancerului în tot corpul.
Consumul excesiv de zahar intoxica celulele si favorizeaza formarea tumorilor canceroase, arata studiile recente.

Din nefericire, o multime de persoane depasesc cu mult doza zilnica recomandata de zahar, întrucat acesta se regaseste în cantitati uriase într-o multime de alimente. Medicii ne recomanda sa nu depasim 25 de grame de zahar pe zi, asta în conditiile în care nu suferim de nicio boala

Un studiu aparut în The New York Times arata clar ca un consum ridicat de sucuri carbogazoase creste riscul de cancer endometrial, în special în cazul femeilor care au trecut de menopauza.
O alta cercetare care a aparut în publicatia Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention arata ca zaharul creste riscul de cancer endometrial, însa consumul ridicat de sucuri carbogazoase are un impact si mai devastator, dubland chiar acest risc. Astfel ca persoanele care consuma cu regularitate sucuri carbogazoase au un risc mult mai mare de a dezvolta cancer în comparatie cu cele care nu au în meniu aceste bauturi.

Potrivit publicatiei Natural News, zaharul mentine un mediu acid în corp, favorizeaza aparitia inflamatiilor si hraneste celulele canceroase.

 

 

Sursa: sanatate.bzi.ro

Facebook Comments