Ingrediente: 1 piept de curcan, 200 g şuncă presată, 200 g caşcaval feliat, 1 dovlecel, câteva frunze de spanac, măghiran uscate, frunze verzi de salvie, 50 ml supă, 2 linguri de vermut, 200 g tăieţei laţi pentru garnitură, 1 lămâie, sare, piper.
Mod de preparare: Tai pieptul de curcan felii, le baţi uşor cu ciocanul de şniţele, le pudrezi cu sare, puţin piper şi măghiran uscat şi le laşi la frigider 30 de minute să se condimenteze şi să se frăgezească.
Pe fiecare felie de carne aşezi câte o felie de dovlecel tăiat subţire, o frunză de spanac, o felie de şuncă, una de caşcaval şi câteva frunze de salvie. Rulezi carnea cu umplutura în interior şi prinzi rulourile cu scobitori.
Aşezi rulourile într-o tavă unsă cu ulei, torni supa şi vermutul şi laşi la cuptor 25-30 de minute, având grijă să le stropeşti din când în când cu sosul din tavă. Le serveşti cu garnitură de paste, alături de sosul din tavă şi felii de lămâie.
Sursa: click.ro