Ingrediente:
1 piept de pui dezosat (circa 500 g)
100 g şuncă de pui
150 g brânză de vaci degresată
1 lingură condiment de pui
2 linguri ulei
2 fire ceapă verde
2 linguri muştar
sare
Mod de preparare pentru ruladă cu brânză
Speli pieptul de pui şi-l usuci cu prosoape absorbante. Întinzi puţin carnea şi o aşezi cu pielea pe un tocător. Acoperi cu o folie de plastic şi baţi uşor cu ciocanul de şniţele. Ungi carnea cu muştar, pui şunca tăiată felii subţiri, întinzi brânza amestecată cu puţină sare şi cu ceapa verde tocată mărunt. Rulezi felia de carne, legi cu sfoară alimentară, ungi cu ulei şi presari cu condimentele de pui. Aşezi rulada într-un vas termorezistent, torni 150 ml apă şi introduci la cuptor pentru 30 de minute. În timpul coacerii, roteşti rulada cu brânză pe toate părţile. O serveşti atât caldă, cât şi rece.
Sursa: clickpoftabuna.ro