RETETA ZILEI: VARZA CALITA DE POST

by Cristian Dobre

Ingrediente: 2 verze care insumeaza 2 kilograme, jumatate de litru de suc de rosii facut in casa, o lingura de sare de bucatarie, o lingurita de sare de lamaie, 1 ardei rosu iute, tocat marunt, 2 linguri cu ulei de floarea-soarelui, 1 legatura de marar proaspat, tocat marunt sau uscat.

Mod de preparare
Se spala varza, se toaca marunt, se presara sarea de lamaie si sarea de bucatarie, se amesteca bine pana ce se inmoaie. Se pune uleiul la incins, cand s-a incins, se adauga peste varza din oala, care sta la foc mediu. Se lasa varza la fiert. Cand a fiert, adaugati sucul de rosii si ardeiul iute tocat marunt, apoi mai lasati vasul pe foc 30 de minute, dupa care, inainte de final, adaugati verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

 

Sursa: ideidelicioase.blogspot.ro

Facebook Comments