RETETA ZILEI: CIUPERCI UMPLUTE CU LEGUME DE POST

by Cristian Dobre

1. Taie ceapa mărunt și aurește-o în puțin ulei încins împreună cu usturoiul feliat. Curăță ciupercile și taie mărunt piciorușele.

2. Taie ceapa mărunt și aurește-o în puțin ulei încins împreună cu usturoiul feliat. Curăță ciupercile și taie mărunt piciorușele. Adaugă peste ceapă ardeii tăiați julien și piciorușele, iar după ce s-au înmuiat, pune roșiile tocate mărunt.

3. Sărează și piperează după gust, presară puțin cimbru și lasă să scadă sosul.

4. Umple pălăriile ciupercilor cu amestecul de legume și așază-le într-o tavă. Dă la cuptor 15-20 de minute. Servește cu pâine prăjită sau felii de mămăligă rece trase în puțin ulei de măsline.

Pofta buna!

Sursa: ecuisine.ro

Facebook Comments