NEGRESA CU BRANZA DE VACI

by Paula Craciun
  • Ingrediente:  250 g unt,  200 g ciocolată,  5 ouă, 100 g pudră zahăr, 200 g făină, 1 praf de copt, esenţă de rom,     300 g brânză de vaci, 100 g zahăr, 1 ou, esenţă de Lămâie.

Mod de preparare: Untul topit la bain-marie îl mixăm până se întăreşte din nou. Adăugăm zahărul pudră şi mixăm în continuare până obţinem o cremă pufoasă. Peste această compoziţie turnăm ciocolata topită în puţin lapte cald şi ulterior răcită. Adăugăm pe rând cele 5 ouă, mixând bine după fiecare, apoi adăugăm esenţa de rom, făina amestecată cu praful de copt şi amestecăm până ce se încorporează. Turnăm compoziţia în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină. Brânză de vaci o mixăm cu zahărul (100 g), oul şi esenţa de lămâie până obţinem o cremă fină. Luăm câte o lingură din această compoziţie şi o adăugăm peste compoziţia de ciocolată şi apoi  cu o lingură amestecăm uşor cele 2 compoziţii. Dăm tava la cuptorul încălzit până trece testul cu scobitoarea. Lăsăm să se răcească în tavă şi apoi o putem tăia. Poftă bună!

Sursa: click.ro

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate