Horia Constantinescu, fostul șef al lui Florin Dumitrescu (27 de ani), îl face praf pe celebrul bucătar de la „Hell’s Kitchen”. „Pletosul cu limbaj și atitudine de caid, parcă Florin, a lucrat și pe la noi, la Bonton, cu ani în urmă, ca bucătar era submediocru”, spune cel care i-a fost pe vremuri șef.
“Mă uit la emisiunea «Hell’s Kitchen» de la Antena 1 şi mă întreb: asta este selecţie de bucătari? Făcută de cine? Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. – tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat”, a postat ieri, pe Facebook, Horia Constantinescu, acţionar al clubului Bonton Palace şi cel care i-a fost şef lui Florin la început de carieră.
Contactat de Click!, afaceristul şi-a păstrat opinia, ba chiar ne-a detaliat cum a ajuns să-l dea afară pe chef Florin Dumitrescu după numai o lună de muncă. “În ultimii 10 ani, el a schimbat 30 de cârciumi. Eu l-am angajat ca ajutor de bucătar în urmă cu vreo 8 ani. L-am dat afară pentru că nu ştia bucătărie, nu are prea mari legături cu zona asta. Eu m-am întâlnit cu el pe stradă, avea plete. M-a întrebat dacă îl mai recunosc, fiindcă la mine în bucătărie nu a lucrat cu plete. I-am cerut să se tundă, pentru că eu dacă găsesc un fir de păr în mâncare, e jale!”, a spus Horia Constantinescu, despre unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari ai momentului din România, Florin Dumitrescu.
Acesta îl desfiinţează pe Florin ca bucătar: “Nu făcea decât să-şi jignească toţi colegii şi de aici mi-a venit ideea să-l pun pe el singur să facă o omletă, să vedem care pe care. A făcut aşa, o balmatucă de ou. El nu e chef, el e şeful măscăricilor. A stat puţin la noi, apoi s-a dus la un bar”.
Deși a fost dur atacat și imaginea sa ar putea avea de suferit, chef Florin Dumitrescu nu a dorit să comenteze afirmațiile făcute la adresa sa de fostul lui șef de la restaurantul „Bonton”. De asemenea, nici postul Antena 1 nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului. Însă, într-un interviu acordat în 2012, pentru site-ul vinul.ro, chef Florin Dumitrescu mărturiseșt că a lucrat numai 30 de zile la „Bonton” și spune că acea experiență nu a fost cea mai fericită din viața lui. „M-au muncit ca pe hoţii de cai. Aveam un flux de 600 de porţii pe zi. Mi-a apărut gastrita, m-am speriat şi am plecat”, se justifica Florin.
Sursa: click.ro