„CHEF FLORIN DUMITRESCU ERA SUBMEDIOCRU”. VEZI CINE FACE DECLARATIILE

by Andreea Radu

Horia Constantinescu, fostul șef al lui Florin Dumitrescu (27 de ani), îl face praf pe celebrul bucătar de la „Hell’s Kitchen”. „Pletosul cu limbaj și atitudine de caid, parcă Florin, a lucrat și pe la noi, la Bonton, cu ani în urmă, ca bucătar era submediocru”, spune cel care i-a fost pe vremuri șef.

“Mă uit la emisiunea «Hell’s Kitchen» de la Antena 1 şi mă întreb: asta este selecţie de bucătari? Făcută de cine? Pletosul cu limbaj şi atitudine de caid (n.r. – tiran), parcă Florin, a lucrat şi pe la noi, cu ani în urmă, iar ca bucătar era submediocru. A lucrat şi în alte restaurante conduse de cunoscuţi de-ai noştri, acelaşi rezultat”, a postat ieri, pe Facebook, Horia Constantinescu, acţionar al clubului Bonton Palace şi cel care i-a fost şef lui Florin la început de carieră.

Contactat de Click!, afaceristul şi-a păstrat opinia, ba chiar ne-a detaliat cum a ajuns să-l dea afară pe chef Florin Dumitrescu după numai o lună de muncă. “În ultimii 10 ani, el a schimbat 30 de cârciumi. Eu l-am angajat ca ajutor de bucătar în urmă cu vreo 8 ani. L-am dat afară pentru că nu ştia bucătărie, nu are prea mari legături cu zona asta. Eu m-am întâlnit cu el pe stradă, avea plete. M-a întrebat dacă îl mai recunosc, fiindcă la mine în bucătărie nu a lucrat cu plete. I-am cerut să se tundă, pentru că eu dacă găsesc un fir de păr în mâncare, e jale!”, a spus Horia Constantinescu, despre unul dintre cei mai îndrăgiți bucătari ai momentului din România, Florin Dumitrescu.

Acesta îl desfiinţează pe Florin ca bucătar: “Nu făcea decât să-şi jignească toţi colegii şi de aici mi-a venit ideea să-l pun pe el singur să facă o omletă, să vedem care pe care. A făcut aşa, o balmatucă de ou. El nu e chef, el e şeful măscăricilor. A stat puţin la noi, apoi s-a dus la un bar”.

Deși a fost dur atacat și imaginea sa ar putea avea de suferit, chef Florin Dumitrescu nu a dorit să comenteze afirmațiile făcute la adresa sa de fostul lui șef de la restaurantul „Bonton”. De asemenea, nici postul Antena 1 nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului. Însă, într-un interviu acordat în 2012, pentru site-ul vinul.ro, chef Florin Dumitrescu mărturiseșt că a lucrat numai 30 de zile la „Bonton” și spune că acea experiență nu a fost cea mai fericită din viața lui. „M-au muncit ca pe hoţii de cai. Aveam un flux de 600 de porţii pe zi. Mi-a apărut gastrita, m-am speriat şi am plecat”, se justifica Florin.

 

Sursa: click.ro

Facebook Comments