Acțiune de amploare în Pecica. 14 persoane au fost duse la sediul poliției

by Adrian Pavel

Polițiștii orașului Pecica, împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, secțiile de poliție rurală 1 și 2 Arad, Serviciul Județean al Poliţiei de Frontieră, criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu jandarmii arădeni, au desfășurat o acțiune de amploare, în ziua de 27 octombrie a.c..

În cadrul activităților, au fost legitimate 147 de persoane (din care 63 testate cu aparatele din dotare, pentru consum de alcool și droguri) și verificate 118 de vehicule, 6 societăți comerciale, 8 unități de cazare și 5 parcări.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare toată de aproximativ 36.500 de lei. Polițiștii au reținut 3 permise de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

Au fost conduse la sediul unității de poliție, pentru clarificări suplimentare, 14 persoane.

Pentru nerespectarea legislației privind transportul de material lemnos, au fost confiscați 2 metri cubi de material lemnos, în valoare de aproximativ 450 de lei, iar pentru încălcarea legislației privind paza obiectivelor și bunurilor, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale.

Aceste acțiuni se desfășoară periodic, atât în municipiu cât și în județ.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate