(FOTO) Muzica bună adună public la Sebiș

by Sida Voicu

Aseară, în sala Casei de cultură a orașului Sebiș, a avut loc Opera Concert, care a ajuns la ediția a V-a.
Sala a fost plină de spectatori veniți nu numai din zona Sebișului, dar și din alte zone, care au aflat ce soliști valoroși vor prezenta un concert în sala Casei de cultură a orășelului de pe valea Crișului Alb. O scenă împodobită cu tot felul de flori în toate culorile posibile.
Pe scenă au urcat Nicoleta Brola, Daria Crișan, Sorin Lupu, Ilca Adelin, Paul Ștefan Onaga, Geani Brad, David Buzgău, Șerban Lupei, Andres Groza, Ștefan Ioan Muț, Petre Burcă, o pianistă de renume – Codruța Ghenceanu, iar prezentarea a fost făcută de către doamna Anca-Mona Mariaș și Petre Burcă-Bas.
Asemenea concerte nu plictisesc publicul ca alte programe culturale „care tot le lălăie”, precizau unii spectatori după terminarea programului. Cam așa este, cu tot felul de monologuri e plictisitor.
La încheierea concertului, edilul șef a fost invitat pe scenă, iar în cuvântul domniei sale le-a mulțumit pentru participare, tuturor celor prezenți, spunând că nu este surprinzător să vadă sala aproape neîncăpătoare la acest concert deosebit.
Pe scenă a fost invitat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al C.J. Arad, care a mulțumit celor prezenți pe scenă pentru calitatea pieselor prezentate în fața spectatorilor la concertul de duminică, care iată a ajuns la ediția a-V-a.
Celor prezenți pe scenă la acest concert le-a fost oferită câte o diplomă din partea primăriei de către domnul primar Cristi Feieș. Repet, numai la Sebiș putem vedea așa organizare și la primăria din Șiria.
Adevărați primari în fața cetățenilor care le-au dat votul. Exemple pot fi pentru unii iar pentru alții…..

Sida Voicu

 

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate