Șumudică nu îi mai dă șanse lui Rareș Pop, la Rapid! „Este foarte greu să mai joace la mine!”

by Sorin Haut

Fostul utist Rareș Pop a reușit trei goluri în acest sezon pentru Rapid, două în victoria cu Unirea Slobozia, 2-1 și unul în triumful cu Poli Iași, scor 2-1. Chiar dacă a avut un start de sezon bun, internaționalul U20 nu a mai jucat din momentul în care Clinton N’Jie a primit drept de joc, iar Alex Dobre a intrat și el în angrenajul echipei giuleștene.

Marius Șumudică a declarat, la finalul partidei cu FCSB, scor 0-0, că va fi greu pentru arădeanul Rareș Pop să mai prindă minute în perioada imediat următoare.

„Este foarte greu să mai joace la mine, îmi pare rău pentru el. Chiar mă uitam la banca mea de rezerve și îmi e și rușine că nici nu știu ce să le mai zic, că va fi greu să mai joace. Este un jucător care își dorește foarte mult, însă este foarte greu să joace, pentru că am nevoie de puncte.

El trebuie să continue să se antreneze și cu siguranță îi va veni rândul. Toți trebuie să fie pregătiți oricând”, a spus Marius Șumudică, după FCSB – Rapid 0-0.

700.000 de euro a plătit Rapidul pentru a-l transfera de la UTA, în această vară. Inclusiv cei de la FCSB s-au arătat interesați de internaționalul U20. N-ar fi exclus ca un alt fost utist, Claudiu Micovschi – golgheter sub comanda lui Rednic – și el ținut mai pe bancă de Șumudică, să fie împrumutat din nou la UTA, din iarnă. (captură: Digi Sport)

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate