UTA vrea să își bucure fanii la ultima apariție acasă din turul SuperLigii

by Sorin Haut

Meciul cu Gloria Buzău, de sâmbătă, ora 13:30, este ultimul acasă pentru arădeni, în turul SuperLigii, iar UTA are doar varianta victoriei. În contextul unui campionat echilibrat și disputat, în care orice punct e prețios și orice victorie sau înfrângere te poate propulsa sau din contră, prăbuși în clasament, partida cu formația din Crâng devine foarte importantă. Bătrâna Doamnă se menține tot la răscruce de drumuri, pe locul 11, între play-out, la doar două puncte peste pozițiile de baraj și play-off, la patru lungimi de locul 6, așa că orice este posibil deocamdată. Buzăul a renăscut sub comanda lui Eugen Neagoe și e pe 12, la doar două puncte sub UTA. Cu siguranță, se anunță un nou duel de luptă și sacrificiu, iar publicul și atmosfera de la Arad vor juca un rol important, ca de fiecare dată. Rednic nu are mari probleme de lot, cu toate că absența suspendatului Kadiri o slăbește pe UTA pe faza ofensivă:

Portarul Iliev și suspendatul Kadiri, singurele absențe din tabăra arădeană

Avem doar două absențe, portarul Iliev și suspendatul Kadiri. În rest toți sunt ok, Tsouka va intra serios în calcule pentru acest meci. Situația lui Iliev nu îmi convine, o să avem o discuție, pentru că mă bazam pe el. Este tot în Anglia, la recuperare, iar ruptura musculară îl ține deja mult pe margine, el tot zice că simte ceva. Pe Ze Pedro am preferat să îl luăm acuma, are contract gen a lui Damian, un jucător de calitate convins probabil de Pedro să vină la noi. Avem câțiva wingeri, dar lui Costache îi place deja în atac. Am analizat jocul de la Sepsi, unde nu mi-a plăcut atitudinea. Cu Buzăul trebuie să ne concentrăm și să facem tot ce ține de noi pentru a lua cele trei puncte. Campionatul e tare echilibrat, câștigi un meci și intri în obiectiv, pierzi, te gândești la retrogradare. Nu e cazul nostru, pentru că avem publicul alături, jucăm bine acasă”, a spus Rednic la conferința de presă de astăzi.

Neagoe și Budescu – atuurile formației din Crâng, se joacă la ora prânzului!

Experimentatul tehnician al UTA-ei a vorbit și despre adversara de sâmbătă, unde noul antrenor joacă un rol important: „De când a venit Neagoe sunt mai organizați și prezenți în joc, am văzut și un alt Budescu, jucător ce poate să îți facă diferența, o formație ce își joacă șansa. Au destui jucători cu calități ofensive, mulți au fost pe margine la ultimul meci, acuma depinde ce își propun la Arad. Nu prea ne avantajează ora la care se joacă, nu o înțeleg, dar sper să vină suporterii în număr cât mai mare, chiar și ultrașii, care au nebunia lor și ajută echipa, se știe că atmosfera este un plus pentru noi la meciurile de acasă. Calificarea în play-off ar fi o performanță și este posibilă, eu am încredere, la cât de echilibrat e campionatul. În afară de U Cluj, care e constantă, restul sunt acolo, nimeni nu se detașează!” O victorie, sâmbătă, ar fi de moral pentru UTA, mai ales că urmează ultimul meci al turului, în deplasare cu Dinamo, confruntare din nou cu o mare încărcătură.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate