ITM Arad și Serviciul pentru Imigrări – întâlnire cu angajatorii și angajații din Arad

by Andreea Radu

Joi, 24.10.2024, începând cu ora 12:00, va avea loc o nouă întâlnire cu angajatorii și angajaţii din municipiul Arad. Întâlnirea va avea loc la sediul Rectoratului Universității AUREL VLAICU din Arad – (fostul Liceu Sanitar – lângă Primăria Arad).

La întrunire participă reprezentanţii ITM Arad, precum și reprezentanți din cadrul Serviciului pentru Imigrări al județului Arad, care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, precum și informații utile cu privire la angajarea cetățenilor străini pe teritoriul României.

Sunt invitați angajatori, angajați, precum și cetățeni străini care doresc să desfășoare activități lucrative în România. Vor avea loc dezbateri ce vor viza cele mai importante şi de interes teme din sfera domeniilor de activitate ale instituţiilor participante, oferindu-li-se celor prezenţi la întrunire posibilitatea de a-şi expune problemele, de a-şi lămuri neclarităţile cu care se confruntă în aplicarea legislației muncii, creându-se astfel un dialog constructiv între cei prezenţi.

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate