Rednic s-a supărat pe toată lumea după eșecul cu Sepsi: ”La pauză trebuia să schimb vreo 5-6, poate cei din VAR au ieșit la țigară!”

by Sorin Haut

Mircea Rednic s-a declarat extrem de nemulțumit de modul în care jucătorii săi s-au prezentat la meciul cu Sepsi, pierdut cu 1-0.  Chiar dacă i-a criticat și pe cei din camera VAR, care nu au intervenit la câteva faze la limită în careul gazdelor, antrenorul UTA-ei consideră că echipa sa este principala responsabilă pentru eșecul suferit.

”În primul rând, noi n-am mers. E diferență mare față de ce am jucat ultimele două meciuri. Am intrat pe vârfuri, cu frică. La pauză trebuia să schimb vreo 5-6 jucători. Multe mingi la întâmplare. Nu am întâlnit o echipă wow, să zici că au pus presiune pe noi.

În a doua repriză am fost mai periculoși. Am prins și un portar în formă. Eu fac o analiză legată de echipa mea, iar astăzi, un egal cu șansă puteam să obținem. Nu mi-a plăcut felul în care ne-am comportat.

Când am pregătit jocul și știam că nu trebuie lăsat liber (n.r.-Cosmin Matei), iar noi am luat gol din aut… El nu are voie să dea la poartă nestingherit de acolo. Îi felicit, au insistat mai mult.

Poate cei de la VAR au ieșit la ceai, la țigară, dar nu vreau să dau vina pe arbitraj. Sunt un pic dezamăgit de Pedro, trebuia să facă legătura la mijloc, asta a făcut diferența. Nu mai contează, e vina noastră pentru cum ne-am comportat”, a declarat Mircea Rednic la flash-interviu.

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate