UTA merge după puncte la Sfântu Gheorghe: „Sperăm să ne impunem jocul”

by Dana B.

UTA a urcat pe locul 8 în SuperLiga, cu 15 puncte și e la doar trei lungimi distanță de zona de play-off. Pauza competițională de două săptămâni a adus pregătire și un meci amical câștigat cu 4-3 în fața divizionarei secunde CSM Reșița, dar a fost și un bun moment pentru Mircea Rednic de a regla și mai bine relațiile de joc și de a omogeniza un prim 11 care să dea eficiență. Între timp a plecat nigerianul Imoh, înlocuit însă repede cu atacantul argentiniano-croat Agustin Vuletich, el având încă de recuperat din punct de vedere fizic.

„Au fost două săptămâni bune, un amical util și un antrenament foarte bun, am reușit să îl recuperăm pe Tsouka, dar el și Kadiri, suspendat, nu fac deplasarea, la fel ca și Iliev, care mai are o săptămână de recuperare. În rest toată lumea e ok, există un entuziasm, venim după două victorii și sperăm să continuăm la fel. Lui Vuletich i-a venit cartea verde, va face deplasarea și cred că va putea juca o jumătate de oră, mai are încă de recuperat. Știm că ne așteaptă un meci foarte greu, în fața unei echipe ce a trecut și ea printr-o perioadă nu prea bună, dar care între timp, la fel ca și noi, s-a regăsit. Au schimbat antrenorul, ceea ce am văzut că le-a făcut bine, au rulat destui jucători, dar s-au mai aranjat din punct de vedere al omogenității, pentru că nu prea au schimbat în ultimele două meciuri. O adversară care se organizează foarte bine, pe tranziție sunt foarte periculoși, dar noi încercăm să ne impunem jocul și să venim acasă cu un rezultat bun”, a declarat astăzi Mircea Rednic, în prefața duelului de sâmbătă, ora 18:15, cu Sepsi OSK, vecină de clasament cu UTA, pe 9, cu 14 puncte.

În etapa trecută, covăsnenii au surprins la Sibiu, pe terenul lui FC Hermannstadt, unde s-au impus cu un convingător 4-0. Meciul de la Sfântu Gheorghe va conta pentru etapa a 13-a a SuperLigii și va fi arbitrat la centru de Horațiu Feșnic, din Cluj. Suporterii de peluză ai UTA-ei nu și-au anunțat prezența la meci, ei continuând să protesteze față de atitudinea echipei și a conducerii, de după meciul cu CFR Cluj. (foto: UTA Arad, Facebook)

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate