Doi români, depistați în PTF Nădlac II cu dreptul de a conduce suspendat

by Adrian Pavel

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat la controlul de frontieră doi cetățeni din România care aveau dreptul de a conduce suspendat.
În această dimineață, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, doi cetățeni români, aflați la volanul unor autoturisme înmatriculate în România.
Cu ocazia controlului de frontieră, pe lângă documentele de călătorie, persoanele au prezentat și permisele de conducere. În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat că persoanele figurează cu dreptul de a conduce ca fiind suspendat, sens în care le-a fost întreruptă călătoria, acestea fiind conduse la sediul sectorului pentru efectuarea cercetărilor.
Având în vedere aspectele constatate, poliţiştii de frontieră au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments