Polivalenta arădeană găzduiește vineri și sâmbătă Naționalele de gimnastică aerobică

by Dana B.

Eveniment important timp de două zile, 18 și 19 octombrie, în Polivalenta arădeană, cu Federația Română de Gimnastică, Asociația Gymteam Arad și CSM Arad în calitate de organizatori, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport Arad. Orașul nostru este gazdă pentru cea mai importantă întrecere la nivel intern, Campionatele Naționale de gimnastică aerobică, cu șanse de multe medalii în dreptul sportivilor cluburilor arădene, în special CSM Arad și CSU Arad, ambele având componenți în loturile naționale de juniori și seniori, multipli medaliați naționali, europeni și mondiali. Vor lua startul peste 300 de sportivi de la cluburi din țară, cu vârste între 7 și 25 de ani.

CSM Arad, club gazdă și CSU Arad au în concurs medaliați europeni și mondiali!

Melissa Fărcuța – cvadruplă campioană europeană de junioare în toamna lui 2023 și triplu medaliată mondială de juniori în acest an și Alexandru Berbece – campion european anul trecut cu echipa de juniori a României, ambii gimnaști legitimați la CS Municipal Arad, respectiv Darius Branda și Vlăduț Popa (ambii de la CS Universitatea Arad), vicecampioni mondiali de seniori în 2024, cu echipa și la aerobic dance, sunt doar câțiva dintre cei mai importanți gimnaști arădeni ai momentului.

De asemenea, tot vineri, 18 octombrie, va avea loc la Arad prima ediție a concursului național pentru copii Kids Development”. Intrarea va fi liberă, vineri și sâmbătă, astfel că iubitorii gimnasticii și în general ai sportului arădean sunt așteptați la Sala Polivalentă pentru un spectacol de ritm și grație. Programul este următorul: vineri, 18 octombrie, ora 09:30 – „Kids Development”, urmat de la ora 11:15, de deschiderea festivă a Campionatelor Naționale, după care competiția CN de gimnastică aerobică până la 20:30; sâmbătă, 19 octombrie, între orele 10 și 17:30 – CN de gimnastică aerobică.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate