Dennis Man a pasat decisiv în victoria tricolorilor din Lituania

by Dana B.

România are parcurs perfect până acum, în noul mandat al lui Mircea Lucescu. „Tricolorii” au câștigat cu 2-1 în Lituania, în Liga Națiunilor, cu arădeanul Dennis Man bifând 84 de minute. Fostul utist a dat pasa de la golul doi, decisiv în obținerea celor trei puncte. Gazdele, cu fostul utist Vorobjovas pe teren, au deschis scorul dintr-un penalty transformat de Kučys, în minutul 7.  Răzvan Marin a eegalat zece minute mai târziu tot de la punctul cu var, pentru ca golul victoriei României să vină la mijlocul părții secunde.

În minutul 65, atacantul arădean al Parmei l-a servit excelent pe Drăguș, cu un exterior precis și acesta a trimis pe lângă Gertmonas, portarul Universității Cluj. România a avut ceva emoții pe final, dar s-a impus la limită și are punctaj maxim, 12 puncte în Grupa C2. Aici, tot aseară, Kosovo – Cipru a fost 3-0.

România: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 23. Sorescu – 18. R. Marin (72 Olaru), 6. M. Marin, 10. Stanciu-cpt. – 20. Man (84 I. Hagi), 19. Drăguș, 13. Mihăilă (72 Coman). Selecționer: Mircea Lucescu

Clasament

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate