Nicolescu îl atacă indirect pe Rednic, cu trei săptămâni înainte de Dinamo – UTA: „Nu cred că e bine ce se întâmplă acolo!”

by Adrian Pavel

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, l-a criticat indirect pe Mircea Rednic (62 de ani) pentru felul în care a gestionat situația transferurilor de la UTA.

Într-o intervenție la Radio Dinamo 1948, conducătorul „câinilor” a lansat un atac indirect la adresa „Puriului”. Concret, Nicolescu a explicat faptul că suporterii dinamoviști n-ar trebui să-și dorească foarte multe transferuri, ci mai degrabă calitate, nu cantitate.

Nicolescu a făcut o trimitere subtilă către Mircea Rednic, tehnician care a adus și în acest sezon la UTA aproape un lot întreg.

„Dacă stăm să numărăm acum suntem între primele 5 sau 6 cluburi cu cele mai multe transferuri în vara asta. Eu nu cred că suporterii dinamoviști ar trebui să-și dorească asta, pentru că avem un alt exemplu al unui alt club care face chestia asta. Are un antrenor dinamovist acolo și nu cred că e bine ce se întâmplă. 

Eu vorbesc per ansamblu apropo de toate cozile pe care le lasă decizii de genul ăsta, toate relațiile contractuale pe care le creează schimbarea a cel puțin 30 de jucători pe sezon. Modul în care se creează anumite obligații clubului, direct cu jucătorii, impresarii, tot felul de alte chestiuni care afectează un club organizat, un club care nu are în spate un șeic, nu are în spate pe cineva care să arunce cu banii”, a declarat printre altele Andrei Nicolescu, la Radio Dinamo 1948.

Atacul indirect și cumva nejustificat al lui Nicolescu (n.n. care ar face bine să își vadă de treaba lui, căci Dinamo are un lot incomplet) vine să aprindă artificial duelul direct cu arădenii, ce se joacă la fel ca în sezonul trecut, în ultima etapă a turului, doar că acum cu Dinamo gazdă. Meciul va avea loc pe 2 noiembrie. De când e pe banca „Bătrânei Doamne”, Mircea Rednic a învins-o o singură dată pe Dinamo, 2-1, în toamna anului trecut la Oradea, pe când în primăvara acestui an, „câinii” s-au impus de fiecare dată, cu 1-0 și 2-0, în sezonul regular și play-out, punctele foarte importante pentru salvarea lor de la retrogradare.

Lăsând la o parte declarațiile, Dinamo ar trebui să îi fie recunoscătoare lui Rednic, atâta timp cât echipa sa a contribuit foarte mult, indirect, la salvarea miraculoasă a câinilor roșii din stagiunea trecută, prin prisma faptului că UTA a învins în disputele din play-out, cu contracandidatele bucureștenilor.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate