Fotbalul grec este în doliu după moartea lui George Baldock! Programul meciurilor de joi, din Liga Națiunilor

by Florian Popa

George Baldock (31 de ani) a încetat din viață miercuri seară.  Lumea fotbalului grec este în șoc, întrucât Baldock era jucător de națională și adunase 12 prezențe în tricoul țării sale din vara anului 2022, când a debutat, și până recent. Mijlocașul dreapta a fost găsit fără suflare în vila lui din Atena, unde tocmai se mutase vara aceasta, după transferul de la Sheffield United la Panathinaikos.

Potrivit BBC, poliția a ajuns prima la fața locului și a încercat să îl resusciteze pe jucătorul cu dublă cetățenie, engleză și greacă, dar nu a reușit să îl salveze, iar decesul a fost confirmat ulterior de cei de pe ambulanță.  Pe lângă cele 12 meciuri jucate pentru Grecia, Baldock mai izbutise 83 de partide în Premier League. 

Întrucât tot fenomenul fotbalistic din Grecia deplânge moartea lui Baldock și urmărește constant știri legate de decesul survenit în condiții suspecte (n.r. a fost găsit mort în piscină), federația elenă a cerut amânarea meciului cu Anglia, de joi, din Liga Națiunilor. 

Potrivit presei din Grecia, deși UEFA a postat un mesaj de condoleanțe pe Twitter, nu a fost de acord și să mute meciul, astfel că microbiștii s-au revoltat.

Liga Națiunilor, joi, 10 octombrie:

Letonia – Macedonia de Nord, 19:00, Digi Sport 4

Moldova – Andorra, 19:00, Digi Sport 3

Israel – Franţa, 21:45, Digi Sport 2

Italia – Belgia, 21:45, Digi Sport 1

Anglia – Grecia, 21:45, Digi Sport 3

Austria – Kazakhstan, 21:45

Finlanda – Irlanda, 21:45

Norvegia – Slovenia, 21:45, Digi Sport 4

Insulele Feroe – Armenia, 21:45

Gibraltar – San Marino, 21:45.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate