Nigerianul UTA-ei, Jordan Kadiri, a fost suspendat trei meciuri și va reveni abia la duelul cu Dinamo

by Dana B.

Jordan Kadiri a fost suspendat pentru trei meciuri după eliminarea din meciul cu Petrolul, când în finalul primei reprize i-a dat o palmă peste față lui Dumitriu. „Centralul” Horia Mladinovici l-a eliminat de pe teren după ce a revăzut faza la monitorul VAR. UTA s-a descurcat și în zece oameni timp de o repriză și a câștigat primul meci stagional acasă, dar a venit și nota de plată pentru atacantul nigerian.

„AFC UTA Arad vs. FC PETROLUL Ploiești  – Eliminare  KADIRI Jordan Attah (AFC UTA Arad) – În temeiul art. 63.1 lit. b, raportat la art. 63.2.4 lit a și art. 63.2.5 din Regulamentul Disciplinar, se sancționează jucătorul Kadiri Jordan Attah (AFC UTA Arad) cu suspendare pentru trei meciuri și i se aplică o penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată în decizia Comisiei de Disciplină a FRF.

Așadar, după ce s-a deblocat în SuperLiga cu golul frumos marcat la Cluj, în succesul cu CFR-ul (3-1), Kaddiri va rata următoarele două etape din SuperLigă, la Sepsi și acasă cu Buzăul, plus meciul de Cupă, de la Iași. Nigerianul va reintra în echipă pe 2 noiembrie, în deplasarea „roș-albilor” de la București, cu Dinamo.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate