FCC UAV Arad debutează vineri, cu Agronomia, în noua ediție a Ligii Naționale de baschet!

by Dana B.

FCC UAV Arad și Agronomia București deschid ediția 2024-2025 a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Vicecampioana en-titre va da piept cu nou revenita în elită vineri, 11 octombrie, începând cu ora 18, iar fanii „galben-albastrelor” sunt așteptați la Sala Polivalentă în număr cât mai mare, la prima apariție oficială în campionat a favoritelor. Biletele la meci s-au pus în vânzare și se găsesc AICI. Antrenorul sârb Miroslav Popov le are sub comandă pe: Anamaria Ciotir, Andreea Mititelu, Paloma Cucu, Daria Negru, Alina Podar, Mihaela Panait, Alexia Dobă, Blanca Valea, plus stranierele Jack Danielle Animam (Filipine) și Tamara Jovancevic (Serbia). Lotul este incomplet și ar mai fi nevoie de două straniere, care să aducă acea plus valoare pentru a ataca din nou o medalie.

Lot incomplet, dar misiune ușoară: noile achiziții depind de banii de la CMCA!

Doar că bugetul nu este unul prea stufos, astfel că sesiunea a doua de proiecte pentru fonduri nerambursabile, amânată de primărie, prin CMCA, va fi decisivă în ceea ce privește campania de achiziții a FCC UAV Arad. Fără acei bani așteptați de pe plan local, lotul nu va putea fi întărit și atunci pretențiile scad în lupta cu rivalele din Constanța, Sfântu Gheorghe sau Târgoviște.  La fel ca și în „dubla” din turul întâi al Cupei României, cu divizionara secundă Sportul, când galben-albastrele s-au impus cu 83-33 și 90-47, Popov va rula probabil tot lotul și cu Agronomia.

Fanii sunt așteptați la sală în număr cât mai mare: „Haideți la meci!

„Vrem să începem campionatul în forță și să arătăm din prima ce putem. Adversarul îmi place foarte mult, dar aș vrea să vorbesc mai mult despre noi. Suntem o echipă tânără, ne înțelegem atât în teren cât și în afară și sper să avem un rezultat cât mai frumos. Publicul mereu a fost alături de noi, îmi doresc să vină în număr cât mai mare și de data asta, îi așteptăm pe fanii noștri. Haideți la meci!”, spune Paloma Cucu, una dintre puținele supraviețuitoare ale lotului din sezonul precedent.

 

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate