Noul sezon de sub coș începe cu o tragedie: o americancă de la rivala clasică a Aradului a fost găsită decedată!

by Dana B.

Clubul CSM Târgovişte a anunţat trecerea în nefiinţă a baschetbalistei americane Marie Tyra Whitehead (26 de ani, foto – a treia de la stânga la dreapta, pe rândul de sus), care a fost găsită fără suflare în apartamentul în care locuia. ”Deplângem dispariţia prematură a unei tinere jucătoare, iar gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia şi apropiaţii ei în aceste momente grele. R.I.P, Marie Tyra!”, a transmis clubul dâmbovițean.

La data de 7 octombrie polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără a fost găsită decedată, în locuința din localitate. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie decedată, în vârstă de 26 de ani.

La o examinare primară, nu ar fi prezente urme vizibile de violență, cu excepția celor specifice prin spânzurare. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis oamenii legii, conform as.ro.

Tyra Whitehead, care a semnat cu Washington Mystics (WNBA), dar nu a apucat să joace, a trecut apoi pe la Kilsyth LC (Australia), Wetterbygden Sparks (Suedia) şi Essex Rebels (Marea Britanie). Pe 25 septembrie, CSM Târgovişte, nimeni alta decât rivala clasică a Aradului, a învins-o în deplasare pe CS Agronomia Bucureşti cu 83-38, iar Tyra Marie Whitehead a fost cea mai bună de la învingătoare, cu 14 puncte şi 9 recuperări. Ulterior, meciul a fost omologat cu scorul de 2-0 pentru Agronomia, notează Agerpres. În tur, târgoviștencele au câștigat cu 80-40 și și-au asigurat oricum calificarea în Cupa României.

Agronomia București, echipă revenită din acest an în elita baschetului feminin românesc, este și prima adversară a Aradului în noul sezon din Liga Națională. Meciul este programat vineri, 11 octombrie, de la ora 18, la Sala Polivalentă (Bilete aici: https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=10542).

Programul pe care FCC Baschet UAV Arad îl va avea în sezonul regulat:

Tur

Etapa 1 – 11 octombrie  (ora 18:00)

FCC Baschet UAV Arad – Agronomia București

Etapa 2 – 19 octombrie

Universitatea Cluj – FCC Baschet UAV Arad

Etapa 3 – 26 octombrie 

FCC Baschet UAV Arad – Sepsi SIC Sfântu Gheorghe

Etapa 4 – 16 noiembrie

CS Universitar Brașov – FCC Baschet UAV Arad

Etapa 5 – 23 noiembrie

FCC Baschet UAV Arad – Rapid București

Etapa 6 – 7 decembrie

CSM Târgoviște – FCC Baschet UAV Arad

Etapa 7 – 14 decembrie

FCC Baschet UAV Arad – CSM CSU Constanța

Retur

Etapa 8 – 21 decembrie

Agronomia București – FCC Baschet UAV Arad 

Etapa 9 – 4 ianuarie

FCC Baschet UAV Arad – Universitatea Cluj

Etapa 10 – 11 ianuarie

Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – FCC Baschet UAV Arad 

Etapa 11 – 18 ianuarie

FCC Baschet UAV Arad – CS Universitar Brașov

Etapa 12 – 25 ianuarie

Rapid București – FCC Baschet UAV Arad

Etapa 13 – 15 februarie

FCC Baschet UAV Arad – CSM Târgoviște

Etapa 14 – 22 februarie

CSM CSU Constanța – FCC Baschet UAV Arad.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate