În primul an de seniorat, arădencele Andra Crainic și Carina Crainic sunt campioane naționale pe echipe la gimnastică ritmică!

by Dana B.

Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe găzduiește în aceste zile Campionatele Naționale de junioare și senioare la gimnastică ritmică, pentru ca sâmbătă să aibă loc Naționalele de junioare mici și apoi, duminică, Cupa României. Școala arădeană de la CSM și-a etalat încă din prima zi valoarea, prin surorile Andra Crainic și Carina Crainic, care au cucerit titlul de campioane naționale pe echipe. Cele două se află în primul an de seniorat, calificându-se automat și la Cupa României de duminică. Andra Crainic și-a completat palmaresul și cu un bronz național la individual, exercițiul cu cerc.

Alte două gimnaste ale CSM-ului au fost aproape de podium

Vă reamintim că Andra Crainic și Carina Crainic sunt medaliate cu bronz mondial la nivel de junioare, alături de echipa României, performanță bifată în vara anului trecut. Alte două gimnaste de la CSM Arad, Dalia Marin și Antonia Stănescu, s-au clasat pe un notabil loc 4 tot în concursul pe echipe al senioarelor. Secția de ritmică de la CSM Arad, coordonată de antrenoarele Daniela Chiriac și Tatiana Novikova, va încerca alte clasări pe podium în competiția de mâine, a junioarelor mici și apoi la Cupa României.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate