Dennis Man poate bifa, duminică, un nou record în tricoul Parmei

by Dana B.

Dennis Man ar putea bifa o nouă bornă importantă în tricoul Parmei în meciul contra celor de la Bologna, care va putea fi urmărit duminică, 6 octombrie, de la ora 16, în direct pe Digi Sport 3.  În cazul în care va marca și în următorul meci al echipei sale, internaționalul arădean va ajunge la patru reușite și îl va egala pe Antonio Cassano, ultimul jucător care a reușit să înscrie de patru ori pentru Parma în primele șapte meciuri dintr-un sezon. Acest lucru s-a întâmplat în sezonul 2014/2015, adică în urma cu un deceniu, potrivit parmalive.com.

Publicația italiană Tutto Mercato Web a realizat un top al celor mai buni 20 de jucători din Serie A, după primele 6 etape, în funcție de media notelor primite de aceștia. Man are trei goluri până acum, marcate cu Fiorentina, Milan și Cagliari.

Dennis Man este cap de listă, cu o medie de 6,75 și l-au poreclit „SuperMan”, în timp ce Khvicha Kvaratskhelia (23 de ani), vedeta celor de la Napoli, ocupă ultimul loc în clasament, cu o medie de 6.50. (digisport.ro)

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate