UTA trebuie să evite capcana de la Petrolul, ajunsă revelație cu investitori turci dați ca plecați

by Rusu Flavius

Petrolul Ploiești ar fi rămas fără investitorii turci, anunță Gazeta Sporturilor. Aceștia ar fi părăsit deja clubul, deși au preluat echipa încă din această vară, este o adevărată lovitură pentru ploieșteni, care au datorii foarte mari, informează sursa citată. Chiar și așa, trupa pregătită de Mehmet Topal nu e afectată pe plan sportiv și asta pentru că se menține revelație în Superliga, pe locul 4, cu 18 puncte acumulate după primele 11 etape! Un reprezentant al investitorilor turci precizează faptul că datoriile sunt uriașe, iar clubul se află într-o situație extrem de delicată din punct de vedere financiar. Potrivit Playsport, jucătorii ar avea restanțe salariale de aproape 4 luni.

Nu ne-a fost arătat niciodată adevărul. Noi am plătit lucruri din urmă. Nu am luat niciun cent din club. Acum, Petrolul e pe marginea prăpastiei și se încearcă să se arunce vina asupra noastră. Ni s-a spus inițial că suma nu depășește 1 milion. Noi am părăsit clubul acum 10 zile din cauza minciunilor”, a declarat unul dintre reprezentanții investitorilor turci, pentru sursa citată. Nu este însă exclus să fie vorba doar despre diversiuni, atâta timp cât Petrolul nu pare deloc afectată de aceste probleme, iar echipa își vede liniștită de treabă.

Astfel că UTA nu trebuie să se relaxeze înaintea meciului de vineri, ora 18, cu Petrolul Ploiești, confruntare contând pentru etapa a 12-a a SuperLigii. Arădenii trebuie să confirme succesul prețios din Gruia, cu CFR Cluj și cu o primă victorie acasă în acest sezon. Trupa lui Rednic are șase egaluri din tot atâtea meciuri pe teren propriu, dar acum vrea să își facă în sfârșit fanii fericiți, pe Arena Francisc Neuman. UTA ocupă locul 11 în clasament, cu 12 puncte.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate