Un autobuz care transporta 40 de elevi a luat foc între Zărand și Chișineu-Criș

by Adrian Pavel

Peste 40 de copii care mergeau la școală pe un drum din Arad au avut parte de o întâmplare care se putea termina tragic. Autobuzul în care se aflau a luat foc din cauza unei defecțiuni tehnice.
Directorul Companiei de Transport Public (CTP) Arad, Claudiu Godja, a declarat că autobuzul efectua o cursă regulată între localitatea Zărand și Chișineu-Criș, iar șoferul a sesizat că iese fum de sub caroserie în momentul în care a oprit la prima stație din oraș.
,,Este vorba de un autobuz din 2006 care transporta aproximativ 40 de copii pe un traseu între Zărand și Chișineu-Criș. La intrarea în oraș, chiar la prima stație, șoferul a sesizat fum și a intervenit cu stingătorul. Toți copiii au fost evacuați în siguranță, nimeni nu a fost rănit”, a declarat directorul CTP Arad, citat de Agerpres.ro.
Potrivit unor imagini video publicate în mediul online, o roată din spate ardea cu flacără mare. Directorul CTP a spus că din primele informații reiese că un rulment al roții s-a blocat, iar frecarea a încins metalul și a provocat un incendiu. Cauza exactă va fi totuși stabilită în urma unei expertize tehnice.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate