Juniorii U17 și U19 ai Gloriei Arad au bilanț pozitiv în campionatele naționale și conduc în seriile lor

by Dana B.

Fotbaliștii de la CSS “Gloria” Arad se bucură din nou în Campionatul Național U17, unde au câștigat cu 2-1 contra echipei CS Giroc Chișoda. Arădenii se află pe locul I în clasamentul seriei 8, cu o linie de clasament pozitivă, 3 victorii, 2 egal și o înfrângere. Într-un al meci din Campionatul Național, CSS “Gloria” Arad U19 – CS Giroc Chișoda U19, 1-1, cu o situație similară în ierarhie, locul I în clasamentul seriei 8 și un bilanț de 3 victorii, 2 egal și o înfrângere. Fotbaliștii Gloriei sunt pregătiți de profesorii Marcel “Rico” Cîmpian, Adi Sas și Flavius Stoica. În Liga Elitelor, seria 10, CSS “Gloria” Arad U13 – LPS Banatul Timișoara U13, 6-7 și CSS “Gloria” Arad U14 – LPS Banatul Timișoara U14, 2-3.

Altfel, după o pauză de câțiva ani, CSS “Gloria” Arad a înscris două echipe la Interliga HU-RO la fotbal, competiție ajunsă la ediția a XVIII-a. Grupele 2016 și 2017 au făcut deplasarea la Oroshaza alături de grupele similare ale AFC UTA Arad pentru a disputa jocurile din cadrul primei etape, adversari fiind: Szarvas/ Hodmezovasarhely, AFC UTA, OMTK-ULE, Szentesi Kinizsi și Gyomaendrod.

Conform regulamentului competiției “Implementarea spiritului UEFA conform căruia jocurile acestor categorii de vârstă nu trebuie să fie orientate în nici o măsură spre rezultat” și am oferit tuturor copiilor șansa unor jocuri internaționale. Au început cu emoțiile normale vârstei și sunt sigur că și prin aceste meciuri copiii vor evolua și vor prinde tot mai multă încredere în ei. Au fost și victorii, au fost și înfrângeri, dar bucuria copiilor de a juca fotbal și determinarea lor e cea mai importantă! Mulțumim tuturor părinților pentru sprijin!”, se menționează pe contul oficial de facebook al clubului arădean.

CSS “Gloria” Arad 2016 (U9): Tudor Raț, Ionuț Ototoc, Rareș Focșa, Nicholas Buldum, Luca Corodean, Andrei Albulescu, Răzvan Gligor, Marc Ignat, David Sîrca și Damian Iosif – prof. Paul Barta.

CSS “Gloria” Arad 2017 (U8): Luka Țica, Greg Dan, Sebastian Martin, Deian Bordea, Alin Sabău, Darius Balint, Rareș Vulpe, Richelme Gabor, David Sabău și Roland Schaffer – prof. Paul Barta.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate