Rednic nu a mai dat ochii cu presa, iar secundul Rădoi prefațează duelul CFR – UTA: „Sperăm să luăm puncte, nu avem nimic de pierdut!”

by Dana B.

Clubul UTA îl dădea pe Mircea Rednic prezent la conferința de presă de astăzi, de dinaintea meciului cu CFR Cluj, doar că în fața jurnaliștilor a apărut Sorin Rădoi, antrenorul secund. Nu e neapărat surprinzător, având în vedere că Rednic abia a fost externat din spital, în urma unei noi operații la inimă. „După cum știți, a avut o intervenție în această săptămână, astăzi a participat la antrenament, l-a condus, dar doctorul nu-l lasă să facă mult efort. De aceea mă aflu eu în fața dumneavoastră. Știți că de fiecare dată dânsul a fost deschis și îi place să vorbească. Mircea Rednic va face deplasarea cu noi, la Cluj. Cele trei zile de absență sunt un minus pentru noi, dar în toată această perioadă am fost la el, am discutat, m-am sfătuit, iar el și-a dat acordul pentru antrenamentele făcute în aceste zile. Totul a decurs normal”, a declarat Sorin Rădoi. Secundul UTA-ei a prefațat și duelul de mâine seară, din Gruia, pe care arădenii îl abordează cu încredere, în ciuda situației grele din clasament:

„Ne așteaptă un meci dificil, întâlnim o echipă foarte puternică din toate punctele de vedere, mai ales că îl știu pe Dan Petrescu, cu care am lucrat și ca jucător. Trebuie să fim exacți în ceea ce am pregătit și să mergem pe filosofia noastră, de a contraataca foarte bine, au și ei punctele lor slabe și trebuie să profităm de ele. Au jucători de mare valoare, ce pot face oricând diferența, dar sperăm să câștigăm punct sau puncte, nu avem nimic de pierdut. Tsouka și Iliev sunt accidentați pe o perioadă mai lungă, pe Imoh nu am reușit să îl recuperăm, în rest toată lumea e ok. Așteptăm de la toți jucătorii mai mult și sunt sigur că vom reuși să ducem la bun sfârșit drumul început în acest sezon.”

Utiștii au plecat spre Cluj cu autocarul, imediat după masa de prânz, dar rămâne de văzut dacă Rednic va sta pe bancă la meciul de mâine seară. CFR – UTA se joacă sâmbătă, ora 19 și contează pentru etapa a 11-a a SuperLigi. Clujenii nu au nici ei un traseu prea bun pentru pretențiile lor și sunt doar pe 5 în campionat, cu 15 puncte, la șapte distanță de liderul rival din oraș, Universitatea, în vreme ce arădenii ocupă abia locul 14, de baraj, cu nouă puncte adunate în zece meciuri.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate