Compania de Apă va înlocui contoarele vechi, cu modelele noi, ultrasonice

by Andreea Radu

În perioada următoare, Compania de Apă va derula o acțiune de înlocuire gratuită a contoarelor vechi de apă mecanice cu modelele noi de contoare ultrasonice. Aceste contoare ultrasonice au fost achiziționate în cadrul proiectului „Digitalizarea infrastructurii de apă și apă uzată a operatorului regional în municipiul Arad – contorizare inteligentă”.

Acțiunea va începe din cartierul Bujac, iar pentru contoarele amplasate pe domeniul privat, cetățenii sunt rugați să colaboreze cu angajații Companiei de Apă și să asigure accesul la contor, chiar și în cazul în care nu sunt prezenți fizic la imobil.

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în intervalul 8-17, în perioada 30.09.2024 – 01.10.2024, pe următoarele străzi:

Str. Dimitrie Țichindeal, Str. Ulpiu, Str. Alunului, Str. Zânelor, Str. Emilian, Str. Iosif Nădejde, Str. Herodot, Str. Mimozei, Str. Aron Pumnul, Str. Orizontului (de la str. Trotoșului până la Str. Dimitrie Țichindeal), Str. Marnei (de la str. Trotoșului până la Str. Dimitrie Țichindeal), Str. Progresului (de la str. Trotoșului până la Str. Dimitrie Țichindeal), Str. Petru Maior (de la str. Trotoșului până la Str. Dimitrie Țichindeal).

Compania de Apă Arad prezintă scuze utilizatorilor afectați pentru disconfortul creat!

 

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate