La ce riscuri îți expui telefonul dacă nu folosești o husă

by webeditor

Fără îndoială, telefoanele sunt unele dintre cele mai importante device-uri din viața noastră și le folosim atât pentru divertisment, socializare, cât și pentru muncă. Însă, așa cum probabil știi, telefoanele sunt foarte vulnerabile. Dacă ai un model de top cu siguranță ți-ai dat seama deja că investiția într-un astfel de dispozitiv nu este neglijabilă, iar tocmai din acest motiv trebuie să iei măsuri pentru a-l proteja. Cum poți face asta? Simplu, accesezi MagGenius și vezi cele mai noi huse pentru iPhone 14 Pro Max.

Riscul de deteriorare

Primul și cel mai evident risc la care îți expui telefonul atunci când nu folosești o husă este cel al deteriorării fizice. Zgârieturi, lovituri sau deteriorarea ecranului, toate acestea pot apărea în urma unor căzături accidentale. În cazul unui iPhone 14 Pro Max, un telefon cu sticlă atât pe față, cât și pe spate, daunele pot fi extrem de costisitoare. Mai mult decât atât, marginile metalice sau de aluminiu ale modelelor noi pot fi deformate ușor în urma unei căzături, iar o husă poate absorbi impactul și poate preveni astfel de probleme, pentru a păstra telefonul tău în stare perfectă. Una dintre cele mai rezistente huse pe care le găsești la MagGenius este Husa iPhone 14 Pro Max MagEZ 3 Kevlar 600D cu MagSafe Albastru din Kevlar care asigură toată protecția de care poți avea nevoie.

Zgârieturile care afectează valoarea de revânzare

Chiar dacă ești foarte atent și reușești să nu scapi telefonul pe jos, există alte riscuri care pot apărea dacă nu folosești o husă. Zgârieturile minore se regăsesc deseori pe spatele sau pe marginea telefonului doar din simpla utilizare zilnică. De exemplu, atunci când îți pui telefonul în buzunar sau în geantă, acesta poate intra în contact cu alte obiecte dure, motiv pentru care dacă te gândești să îți vinzi telefonul la un moment dat pentru a face upgrade la un model nou, zgârieturile vizibile vor scădea prețul pe care l-ai putea obține.

Protecție deplină

Multe modele de telefoane, inclusiv iPhone 14 Pro Max, vin cu certificări de rezistență la apă și praf, care îți oferă un grad de protecție împotriva accidentelor care implică apă sau praf. De exemplu, dacă marginile telefonului sunt lovite sau deformate, este posibil ca protecția împotriva apei și prafului să fie influențată. În acest caz, chiar și o cantitate mică de apă sau praf poate pătrunde în telefon și provoca daune ireversibile la componentele interne, inclusiv la placa de bază sau la modulul camerei, ceea ce s-ar evita cu o husă de calitate. Poți încerca husa iPhone 14 Pro Max Apple cu MagSafe, Silicon Canary Yellow dacă îți dorești una cu care să știi că ai grijă de telefonul tău!

Vulnerabilitatea camerei

Camerele telefoanelor noi au lentile de sticlă complexe, iar calitatea fotografiilor și filmărilor depinde de starea perfectă a acestora, motiv pentru care fără o husă care să protejeze modulul camerei, lentilele sunt expuse riscurilor. Chiar și o mică zgârietură pe lentilă poate afecta claritatea imaginilor, iar o husă bine concepută poate avea o margine ridicată în jurul camerei, care protejează lentilele împotriva contactului direct cu suprafețe dure atunci când pui telefonul pe masă sau îl scapi.

Costuri mari de reparație

Un alt risc major pe care îl presupune folosirea telefonului fără husă este costul ridicat al reparațiilor. În cazul unei căzături serioase reparațiile pot fi extrem de costisitoare, iar înlocuirea componentelor originale poate dura ceva timp și își va lăsa amprenta asupra portofelului tău. De asemenea, dacă telefonul suferă daune majore la nivelul plăcii de bază sau al altor componente esențiale, este posibil ca reparația să nu fie posibilă sau să fie foarte costisitoare, fapt care te va forța să investești într-un nou telefon.

Alege să îți protejezi telefonul, oricare ar fi modelul, și alege huse de calitate de la MagGenius. Este mai simplu din toate punctele de vedere să previi, decât să repari!

 

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate