Vicecampioana FCC UAV Arad debutează în noul sezon cu dubla din Cupă, împotriva Sportului!

by Dana B.

FCC UAV Arad începe meciurile oficiale cu dubla din primul tur al Cupei României la baschet feminin, Polivalenta locală găzduind ambele partide din duelul cu divizionara secundă Sportul Studențesc București, marți, 24 septembrie, de la ora 18 și miercuri, 25 septembrie, de la ora 17. Va fi prima ocazie pentru fanii galben-albastrelor să își vadă la treabă favoritele, într-o nouă formulă, destul de mult schimbată față de stagiunea trecută. Conducerea clubului anunță că pentru dubla cu Sportul se poate opta pentru un pachet de bilete la ambele partide sau pentru un meci (cele individuale pentru al doilea meci vor fi puse în vânzare ulterior) ➡️ https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=10415.

Bilete se pot cumpăra online și la sală, în ziua meciurilor

Prețurile biletelor au rămas ca sezonul trecut, 30 de lei la zona VIP, iar în restul sălii, 10 lei pentru adulți dacă le cumpără online (15 la sală în ziua meciului) și 5 lei pentru copii. Se pot cumpăra și pachete pentru ambele partide. Biletele individuale la al doilea meci vor fi puse în vânzare online după primul joc. De asemenea, fanii arădeni pot lua bilete de la sală, în ziua meciurilor. Abonamentele sunt valabile și la aceste partide din cupă. Arădencele au pregătit sezonul cu două amicale tari, la Belgrad, eșec clar cu vicecampioana Steaua Roșie, 56-101 și victorie cu locul 4 din Serbia, Partizan, 73-66.

Zece jucătoare în lot, dar mai sunt așteptate două straniere

Antrenorul sârb Miroslav Popov mai așteaptă întăriri, în special un pivot, asta în condițiile în care lotul nu e complet și deocamdată poate conta doar pe două straniere. Anamaria Ciotir, Andreea Mititelu, Paloma Cucu, Daria Negru, Alina Podar, Mihaela Panait, Alexia Dobă, Blanca Valea, plus stranierele Jack Danielle Animam (Filipine) și Tamara Jovancevic (Serbia) este pentru moment distribuția FCC UAV Arad, acestora urmând să li se alăture probabil în curând încă două jucătoare străine.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate