Judoka arădeni s-au remarcat pe tatami, la prima competiție a sezonului de toamnă (FOTO)

by Dana B.

Prima competiție de judo a sezonului de toamnă, turneul internațional Cupa Temerarul” de la Sibiu, a reunit peste 1000 de sportivi de la cluburi din țară și străinătate (Austria, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Grecia, Irlanda, Republica Moldova, Serbia, Ucraina), 86 în total. Judoka de la CSM Arad au obținut următoarele rezultate:

– Paula Ilașcu (antrenor Dorin Drimbe), medalie de aur la nivelul de vârstă U13, categoria +57 kilograme;

– Robert Roșca (antrenori Ionel Lazăr și Gabriela Botaș), medalie de argint la nivelul de vârstă U21, categoria 60 kilograme;

– Ana Dragoș (antrenori Ionel Lazăr și Gabriela Botaș), bronz la nivelul de vârstă U11, categoria 44 kilograme;

– Melina Roșca (antrenori Ionel Lazăr și Gabriela Botaș), bronz la nivelul de vârstă U15, categoria 40 kilograme.

Foarte aproape de obținerea unei medalii au fost Rareș Roșca și Victor Dragoș, la categoria U15 și Alin Tincu, la U18.

Judoka de la CSM Arad și Felnac pe podium, Daria Tudorache pregătește Balcanicele

Urmează în weekendul următor (28-29 septembrie), la Cluj-Napoca, Campionatul Național de Ne Waza (luptă la sol), U16, la care participă Alin Tincu la categoria 66 kilograme, iar în perioada 3-6 octombrie, în Tirana (Albania), se vor desfășura Campionatele Balcanice U21, întrecere la care va participa Daria Tudorache (antrenor Lazăr Loghin), la categoria +78 kilograme.

Revenind la întrecerea de pe tatami din Sibiu, Victoria Felnac raportează și ea rezultate notabile, după cum urmează: Melania Stoica, medalie de aur; Ștefania Tomoioagă și Dayana Rusu, medaliate cu argint; Andrei Gruia, Cristian Vulpe și Bianca Tomoioagă, medaliate cu bronz. Ana Maria Cetean, Teodora Stoica și Marian Lingurar s-au clasat pe locul 5.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate