Accident în municipiul Arad. Unul dintre șoferi era drogat

by Andreea Radu

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 27 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 79 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea unui femei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 79 de ani, care a fost transportată la spital.
Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciun șofer nu consumase alcool, iar testarea cu aparatul din dotare a indicat în cazul șoferului de 27 de ani, posibila prezență a substanțelor psihoactive. Persoana a fost condusă la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice, cercetările fiind continuate de polițiști.
Sub influența alcoolului la volan, au fost depistați: un bărbat de 38 de ani, din Vărădia de Mureș (1,10 mg./l. alcool pur în aerul expirat), un bărbat de 29 de ani, din Moneasa (0,85 mg./l. alcool pur în aerul expirat) și un bărbat de 52 de ani, din Arad (0,83 mg./l. alcool pur în aerul expirat). În toate cele 3 cauze a fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cercetările fiind continuate de polițiști.

Facebook Comments