Bărbat căutat de autorităţile din România, depistat la P.T.F. Nădlac

by Andreea Radu

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat un bărbat căutat de autorităţile din România pentru executarea unei pedepse cu închisoarea.
În data de 10.09.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, polițiștii de frontieră au observat o persoană care alearga dinspre Ungaria spre România, mascată după coloana de automarfare așteptând pentru efectuarea verificărilor de frontieră. S-a procedat la deplasarea către persoana respectivă și interceptarea acesteia, ulterior fiind condusă la sediul instituției.
La efectuarea verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana în cauză este cetățean român, în vârstă de 29 de ani. Aceasta a coborât dintr-un microbuz care se deplasa pe sensul de intrare în România, condus de un cetățean român.
În urma cercetărilor s-a stabilit că pe numele bărbatului este emis, de către autorităţile din România, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta urmând a fi predat autorităților competente.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetățeanul reținut și complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru șoferul microbuzului, iar la finalizarea acestora urmează să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Facebook Comments