Dennis Man a fost desemnat fotbalistul lunii august în Serie A

by Sorin Haut

Dennis Man (26 de ani) s-a întors în stil mare în Serie A, alături de Parma și a pus repede mâna pe un prestigios trofeu  oferit de Asociația Fotbaliștilor din Italia. Atacantul arădean a fost desemnat fotbalistul lunii august, după golurile cu Fiorentina (1-1) și AC Milan (2-1) și prestația bună din deplasarea de la Napoli, în care echipa sa a condus până în prelungiri, dar pe care a pierdut-o cu 2-1!

„Dennis Man a fost unul dintre cei mai buni jucători din Serie B sezonul trecut, fiind de neoprit pentru apărările adverse. În august, a fost unul dintre cei mai interesanți fotbaliști de urmărit în Serie A și, datorită celor două goluri marcate în trei meciuri, a fost recompensat cu premiul de jucătorul lunii, a transmis Asociația Fotbaliștilor din Italia în comunicatul oficial.

Atacantul crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA i-a depășit în clasamentul celor mai în formă jucători din Serie A pe: Saul Coco (Torino), Khvicha Kvaratskhelia (Napoli), Mateo Retegui (Atalanta), Marcus Thuram (Inter) și Dusan Vlahovic (Juventus).

Man și-a confirmat forma bună și la naționala României, unde a marcat în victoria „tricolorilor” împotriva Kosovo, din preliminariile Euro 2024. În același meci, arădeanul a obținut și un penalty pe care l-a transformat Răzvan Marin.

Facebook Comments