Autoturism dat în urmărire de autoritățile din Slovacia, descoperit în P.T.F. Nădlac

by Florian Popa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au depistat la controlul de frontieră, un cetățean italian care a încercat tranziteze frontiera cu un autoturism estimat la aproximativ 30.000 de euro, căutat de autorităţile din Slovacia.
În data de 04.09.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un bărbat cetăţean italian, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Amarok, înmatriculat în Slovacia.
În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Slovacia, în luna aprilie a anului curent (24.04.2024).
Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 30.000 de euro) a fost indisponibilizat, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Facebook Comments