Nou promovata Viitorul Arad debutează în Liga a III-a cu o victorie în deplasare! Pecica învinge și ea, Cermeiul pierde cu Lotus

by Sorin Haut

Astăzi a luat startul și Liga a III-a la fotbal, cu interes pentru noi în seria a noua, acolo unde evoluează cele trei divizionare arădene. Iar bilanțul etapei inaugurale este pozitiv, cu o victorie prețioasă a nou promovatei Viitorul Arad pe terenul unei alte nou promovate, dar bine cotată, Timișul Șag. Trupa lui Giovanni Catanzariti s-a impus cu 1-0, prin golul marcat de Bădăuță în minutul 19. Antrenorul Flavius Pavel a început cu: Gârlea Blickling, S.Sabău, D.Lazăr, Stoianovici – T.Bodri, Hațegan – Gavrilă, Sas, Miculaiciuc – Bădăuță, iar pe parcurs au mai jucat: Pantea, Bokse, Vezan și Gomboș. Tot o victorie a obținut la debut și campioana play-out-ului din sezonul trecut al C8, Progresul Pecica. În ciuda revoluției estivale la nivel de lot, formația pregătită de Dan Stupar și Bogdan Bozian a câștigat cu 1-0 în fața unei alte echipe timișene, CSC Peciu Nou.

Victorii arădene în duelurile cu reprezentantele Timișului!

Unicul gol al partidei a fost marcat de utistul Kyrycenko, în minutul 47. Zamfir – Haloș, Iurasciuc, Wild, Aldan – D.Salka, Suslak – M.Salka, D.Călin, Șimăndan – Kyrychenko a fost formula celor de la Progresul, pentru care au mai jucat: Borcea, Arsene și Răchită. Gloria Lunca Teuz Cermei a pierdut la limită în fieful bihorenilor de la Lotus Băile Felix, 1-0, reușită semnată pentru gazde de Ciurcui, chiar în minutul 1. Antrenorul Radu Popa a aliniat următorul 11: R.Rusu – Joldea, Pașca, Vasiu, Siminic – Mitre, Piț – Gavra, Dinu, Filimon – Novac. Au mai jucat: Ayobami, Mercioiu, Sevici și Mitu. (Sursă foto: Cosmin Ursu – Viitorul Arad, Facebook)

Facebook Comments