Academia UTA – una caldă, alta rece, în duelurile cu Poli! Victorii clare ale echipelor U13 și U14

by Sorin Haut

Echipa antrenată de Marius Ciubăncan a pierdut la limită cu Poli Timișoara, scor 1-2 în etapa a treia din Liga Elitelor U15. Golul arădenilor a fost marcat de Vidac. Primul unsprezece al UTA-ei a fost alcătuit din Pasquale – Olariu, Boka, Bacalu, Pop, Cotuna, Pelău, Burchardt, Burta, Aslău, Vidac. Au mai jucat Rametea, Vârciu, Sandu, Istrate și Mandea. Etapa viitoare, aceștia vor juca în deplasare la Ghiroda și Gearmata Vii.

În al doilea meci al zilei de pe Motorul, cei de la U16 i-au răzbunat pe colegii mai mici și au învins-o pe Politehnica Timișoara cu 8-0, după ce s-a intrat la cabine cu 6-0. Pentru formația pregătită de Dinu Donca și Alexandru Nistor au marcat Picioruș (3), Ile (2), DoganSabău și Spătariu. Arădenii au început meciul cu: Șuli – Băloi, Sabău R., Sabău L., Stanciu, Dogan, Macovei, Picioruș, Ile, Orădan, Barbu. Au mai jucat Valsan, Antochi, Spătariu, Nădăban și Vălean. La fel ca și U15, aceștia vor juca etapa viitoare în deplasare la Ghiroda și Gearmata Vii.

Victorii clare au obținut și echipele U13 și U14 ale Academiei UTA. Ambele echipe au jucat împotrva celor de la CSȘ Gloria, iar cei de la U13, antrenați de Radu Anca și Abdoulaye Diarra, s-au impus cu 12-1. Talpaș (2), Fricățel (2), Nagy (2), Muraru (2), YonaAdamPop și Dan au fost marcatorii arădenilor. Primul unsprezece a fost alcătuit din Țone – Iamandi, Secianschi, Breban, Gorea, Dan, Oprea, Fricățel, Adam, Talpaș, Pop. A doua repriză a fost abordată cu Oprean – Miclea, Vinter, Mustață, Yona, Muraru, Nagy, Fricățel, Neagu, Mânuță, Rada.

În Liga Elitelor U14, trupa pregătită de Mihai Roșca și Radu Anca a câștigat cu 10-0, reușitele fiind semnate de Baltag (2), Bud (2), Roman (2), TomoioagăMihăieșGallizioliPopa. Meciul a fost început cu Coșară – Barta, Bulzan, Tomoioagă, Funău, Mihăieș, Radu, Popa, Baltag, Gallizioli, Bîtea. Au mai jucat Roman, Moise, Buzea, Fîc, Fricățel, Dinu, Bud. Etapa viitoare, U13 și U14 primesc vizita celor de la Ghiroda și Giarmata Vii.

În Liga de Tineret, echipa antrenată de Costel Bogoșel și Mihai Petcuț a fost învinsă în deplasare de Viitorul Cluj cu 2-1. Golul roș-albilor a fost înscris de Calotă în minutul 55, atunci când a egalat la 1-1. De menționat că la acest scor, în minutul 63, Rusu a ratat un penalty care îi putea aduce pe arădeni în avantaj. Primul unsprezce: Cioară – Felea, Iurasciuc, Indreica, Ștef, Rusu, Bărbat, Stanciu, Șiclovan, Calotă, Huc. Au mai jucat Dragoș și Crainic.

Nici cei de la U17 nu s-au întors cu puncte de la Cluj, aceștia pierzând cu 3-1 în fața celor de la Viitorul. Pentru formația pregătită de Gaica, Ungur, Mărginean și Bogoșel a înscris Ene. Din primul minut au jucat Cutean – Glevan, Ancateu, Ene, Berar, Matei, Corchiș, Hodoșan, Țăroi, Leca, Baba. Pe parcurs și-au făcut apariția și Păduraru, Tolcea, Neamț și Tronciu.

Cele două echipe vor primi weekendul viitor vizita celor de la Ripensia Timișoara. (sursă: Academia UTA, Facebook)

Facebook Comments