UPDATE Continuă mișcările de trupe din sânul Bătrânei Doamne: a plecat Halaf, revine Hrezdac!

by Sorin Haut

UPDATE: UTA a oficializat revenirea lui Hrezdac!

UTA a anunțat astăzi, oficial, că Denis Hrezdac revine la Arad:

Câștigător al Cupei României cu Corvinul, jucătorul Denis Hrezdac s-a alăturat, de astăzi, lotului condus de Mircea Rednic.

O prezență constantă ca și titular la hunedoreni, mijlocașul de 22 de ani a strâns 34 de meciuri în liga secundă și cupa României pentru un total de patru goluri și o pasă decisivă. A contribuit și la parcursul european al Corvinului în cele șase partide din preliminariile UEFA Europa League, respectiv UEFA Conference League.

Hrezdac a ajuns la academia UTA-ei la vârsta de 15 ani și a debutat la prima echipă doi ani mai târziu, sub comanda regretatului Ionuț Popa. Sezonul 2021-2022 a consemnat și primul sezon pentru Denis pe scena principală a fotbalului românesc.

Știre inițială:

UTA i-a contactat pe cei de la Corvinul Hunedoara pentru a discuta despre revenirea de urgență a lui Denis Hrezdac la Arad, chiar dacă acest lucru era planificat inițial în iarnă. Mijlocașul defensiv de 22 de ani a avut evoluții bune la divizionara secundă, cu care a și câștigat Cupa României și a și disputat toate cele șase meciuri din preliminariile Europa și Conference League și Mircea Rednic a făcut o prioritatea din revenirea lui la UTA.

Cu atât mai mult cu Cristian Mihai este în scădere de formă pe acest început de sezon. Pe baza relațiilor bune cu arădenii, Corvinul nu se va opune revenirii lui Hrezdac la Arad, iar Hrezdac pare aproape convins de oportunitatea de a se întoarce rapid la UTA, echipă cu care deja debutase în SuperLigă în primăvara lui 2022.

Pentru hunedoreni a bifat într-un singur sezon 34 de meciuri, între campionatul ligii secunde și Cupa României, marcând și patru goluri. A jucat și în toate cele șase partide europene, cu Paksi și Rijeka, în preliminariile Europa League și cu Astana, în preliminariile Conference League, pentru un total de 519 minute.

În schimb, mijlocaș ofensiv israelian Loai Halaf, 23 de ani, a plecat de la UTA ! Rednic a fost dezamăgit de randamentul jucătorului și în această dimineață a și fost anunțată deja despărțirea oficială de jucător. Acesta semnase până în 2026 cu UTA și probabil rezilierea nu a fost chiar ieftină. (foto: FC Corvinul 1921 Hunedoara, Facebook)

Facebook Comments