O nouă ediție a Zilelor comunei Felnac va fi organizată în 14-15 august

by Florian Popa

În acest an, Zilele Comunei Felnac vor avea loc din nou pe 14 și 15 august, continuând tradiția îndrăgită de localnici. Evenimentul, organizat de Primăria Comunei Felnac, este dedicat tuturor cetățenilor, oferind două zile pline de activități și spectacole pentru toate gusturile.

Prima zi, 14 august, va fi destinată în principal tinerilor, cu un program special de divertisment. A doua zi, 15 august, va fi dedicată folclorului, cu spectacole susținute de artiști cunoscuți, oferind astfel o ocazie perfectă pentru toți participanții de a se bucura de muzică tradițională și dansuri populare.

„Zilele Comunei Felnac sunt o ocazie minunată de a reuni comunitatea noastră și de a sărbători împreună. Am pregătit și în acest an două zile pline de muzică și distracție, în data de 14 și 15 august, sărbătoare care a devenit o tradiție pentru comuna noastră. Îmi doresc ca oamenii să vină în număr cât mai mare la acest eveniment, să se relaxeze şi să se simtă bine, așa cum au făcut-o și în alți ani, când mii de persoane din Felnac, dar și din județ, ba chiar și din Timiș au venit să sărbătorească alături de noi. În ceea ce ne priveşte, am făcut tot posibilul pentru a fi pe placul tuturor locuitorilor noştri şi mai tineri şi mai în vârstă, tocmai de aceea și organizăm evenimentul timp de două zile, să satisfacem gusturile tuturor. Îi invit pe toți cetățenii să participe la aceste două zile de sărbătoare, să se bucure de spectacolele pregătite și să petrecem împreună momente de neuitat. Sperăm ca evenimentul să fie pe placul tuturor și să aducă bucurie în inimile felnăcanilor”, spune Ioan Maliţa, primarul comunei Felnac.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate