Mircea Rednic: ”În repriza a doua i-am surprins, așteptam victoria asta”

by Sorin Haut

Antrenorul UTA-ei, Mircea Rednic, a fost mulțumit de modul în care au reacționat jucătorii săi la meciul cu Unirea Slobozia, câștigat cu 1-0.

”O echipă foarte bine organizată, puternică, mi-au plăcut cum au jucat. E greu de învins. Mă bucur că în repriza a doua am adus un plus, i-am surprins și am câștigat.

Îmi doream victoria, am avut trei meciuri foarte grele cu echipe cu buget, cu pretenții. Specialiștii mei de la Arad erau nemulțumiți pentru că am făcut egal cu U Cluj și ați văzut ce au făcut ei cu CFR”, a spus Rednic, la flash-interviul de la final.

”Puriul” a mai spus că UTA va lupta pentru calificaea în play-off. ”Așteptam victoria, mai ales înaintea meciului cu Oțelul, din etapa viitoare. Sunt bucuros și pentru că suntem la al doilea meci fără gol primit. Nici terenul nu ne-a avantajat, n-a avantajat pe nimeni.

Costache a reacționat bine după incidentul de la ziua lui, dar amenda rămâne amendă. Puteau să mă cheme și pe mine, dar nu era cazul cu câteva zile înainte de un meci important.

Ne propunem mai mult față de sezonul trecut, ne dorim în play-off, dar va fi luptă mare”, a mai spus Rednic.

Facebook Comments