Nădabul a făcut „tripla” în Cupa Satelor la fotbal, Șepreușul și Cermeiul pe podium

by Sorin Haut

Punct final în Cupa Satelor la fotbal, întrecere pusă în scenă de regretatul preşedinte Adrian Lucaci şi dusă mai departe de actuala conducere a AJF Arad. Chiar și fără un număr atât de ridicat de echipe la start, ediţia cu numărul 6 a avut parte, în weekend, de un turneu final spectaculos la Bocsig, iar câştigătoarea a fost decisă în ultimul joc! Echipa din Nădab a intrat pentru a treia oară în posesia trofeului, clasamentul final arătând așa: 1. Nădab 6p (1-0, cu Olari, 0-1, cu Cermei şi 2-0, cu Şepreuş); 2.Şepreuş 6p (1-0, cu Cermei şi 5-2, cu Olari); 3.Cermei 4p (1-1, cu Olari); 4. Olari 1p.

Lotul echipei din Nădab, pentru a treia oară campioană în Cupa Satelor, a fost format din următorii jucători: Zlatomir Vârzob – Adrian Dema, Andrei Rîndașu, Ioan Drăgan, Gabriel Crăciun, Andrei Mario Zdremțan, Florin Dema, Liviu Lingurar, Denis Buzgău, Alin Orădan, Florin Zdremțan, Andrei Sechel, Ciprian Covaci, Robert Balogh, Bogdan Dema, Cătălin Căciulă, Alin Ardelean şi Denis Goldiș.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Răzvan Cadar, președintele Asociației Județene de Fotbal Arad și Andras Mako, vicepreședintele AJF Arad. Pe lângă cupe şi diplome, au mai fost acordate şi două mingi de fotbal superlativelor turneului final din Cupa Satelor, ediţia 2024: Vlăduț Trif (Olari), cel mai bun portar și Andrei Mario Zdremţan (Nădab), cel mai bun jucător.

Facebook Comments