Cod roșu în atacul UTA-ei: vârful nigerian Kadiri nu a ajuns nici acum, iar Dumiter încă se tratează!

by Sorin Haut

Mircea Rednic nu scapă de principala problemă a startului de sezon, lipsa unui atacant de careu! Nigerianul Jordan Kadiri și-a întârziat la maxim sosirea, iar conform ultimelor informații, ar fi așteptat ori la finalul acestei săptămâni, ori luni sau marți, în funcție de cât de repede intră în posesia vizei. Este clar că UTA va trebui să se descurce cu nou promovata Unirea Slobozia tot cu Ezekiel, Omondi și eventual Cristea în atac, căci și Dumiter încă se tratează de pubalgie la București. Mai mult, nici olandezul Luckassen, pe care Rednic l-ar vrea acum în lot, nu e prea aproape de UTA, atâta timp cât are oferte tentante din zona arabă, iar unele voci susțin că deja ar fi și semnat. Totuși, experimentatul tehnician al Bătrânei Doamne ar putea avea doi fotbaliști noi în lot pentru deplasarea UTA-ei, de la Clinceni.

Tsouka și Mabea sunt la dispoziția lui Rednic, al doilea încă așteaptă cartea verde!

Fundașul ivorian Kouya Mabea a ajuns la Arad, dar mai așteaptă încă cartea verde, iar din această seară ar trebui să se antreneze cu restul echipei. Carte verde ce i-a venit lui Ravy Tsouka, rezolvat din punct de vedere al documentelor. Doar că rămâne de văzut dacă Rednic va conta pe vreunul dintre cei doi apărători laterali, ținând cont că aceștia au venit târziu și sunt în urmă cu pregătirea fizică. Altfel, delegația arădeană va zbura duminică seara (ora 18) spre București, cu o cursă de linie de la Timișoara și se va întoarce acasă marți dimineață.

UTA pleacă spre București duminică seară, cu o cursă de linie de la Timișoara

Confruntarea cu Unirea Slobozia este programată luni, 5 august, de la ora 19 și este una foarte importantă, atâta timp cât UTA are doar două puncte după trei runde și se află în subsolul clasamentului SuperLigii. În schimb, ialomițenii lui Adi Mihalcea sunt la cota 5 și neînvinși, după victoria cu Farul și remizele cu FCSB și Hermannstadt!

Facebook Comments