Rednic a ieșit la atac pe subiectul noului selecționer: ”Se poate compara cu mine?!”

by Sorin Haut

La conferința de presă de după meciul cu Univ.Cluj și încheiat 0-0, Mircea Rednic a fost întrebat cu privire la o eventuală abordare a sa din partea FRF,  legat de subiectul preluării echipei naționale: ”V-a sunat cineva de la Federație”, iar răspunsul se încadrează în stilul său caracteristic, de a spune lucrurilor pe nume.

Portarul! M-a întrebat dacă mi-am lăsat mașina acolo când am fost la ultima ședință de specializare”, a spus Mircea Rednic, după ce a fost întrebat dacă l-a sunat cineva din cadrul FRF.

Imediat, Mircea Rednic a comentat decizia lui Gică Hagi de a refuza oferta FRF. ”Asta cu Gică… A investit, sunt banii lui. Nu poate să vină altcineva să gestioneze. Nimeni nu o poate face cum o face el. Eu zic că antrenorul se știe.

Trebuie să vină un antrenor care să accepte sfaturile lui Stoichiță, să-i accepți și pe Constantinovici, pe Jerry Gane. Niște chestii, niște compromisuri. E greu”, a spus Mircea Rednic.

Mircea Rednic a transmis, de asemenea, că știe de ce nu e luat în calcul pentru postul de selecționer.

Oamenii au avut rezultate și ei decid, ei răspund. Dar mai mult ca sigur vor alege un antrenor pe plăcerea lor. nu poți intra în acel grup. Niciodată n-am fost frustrat. Sunt câțiva care nu mă acceptă acolo. Luat ca performanțe, Mutu se poate compara cu mine? Hagi are două campionate cu aceeași echipă, eu am cu Rapid și cu Dinamo”, a declarat Mircea Rednic.

Facebook Comments