Mircea Rednic: ”Ne-am anihilat reciproc. Nu sunt mulțumit, dar rezultatul este echitabil”

by Sorin Haut

La finalul partidei dintre UTA și Universitatea Cluj, scor 0-0, Mircea Rednic a declarat că rezultatul final a fost unul echitabil, mai ales că a anunțat că a avut probleme de lot.  În plus, tehnicianul așteaptă încă trei fotbaliști la UTA: un atacant, un fundaș central, dar și un fundaș stânga, dintre care doi deja au fost semnat, dar au avut probleme cu actele.

”Nu pot să fiu mulțumit când acasă faci egal, dar e un rezultat echitabil. Ne-am anihilat, poate am tacticizat prea mult acest joc. Ei au avut o ocazie mare în prima repriză, apoi noi în a doua. Șuturi foarte puține pe spațiul porții, dar ar trebui să fiu mulțumit. 

Nu am, stau într-un singur atacant, în Imoh. Dumiter e accidentat, Jordan (n.r. Kadiri) e prin Africa de două luni, nu reușim să-l aducem. Fundași centrali am doar doi. Am avut azi pe bancă 6 underi. Așteptăm, sperăm ca săptămâna viitoare cei doi să vină ca să am și eu mai multe soluții. 

Am jucat prea mult la siguranță. Cred că ambelor echipe le-a fost teamă. Ambele echipe au stat bine, nici ei, dar nici noi nu am reușit să surprindem. În primul meci poate am fi meritat să câștigăm, a fost o repriză bună. Totuși, am jucat cu Rapid, cu Universitatea Craiova, echipe care au buget. Și U Cluj, dacă vă uitați ce transferuri au făcut. Jumătate din ei și noi ne-am băgat în seamă cu ei, dar nu ne-au răspuns.  Trebuie să fim realiști, la ce lot am, mi-aș fi dorit mai mult. 

Sper ca și fundașul central cu care discutăm să vină. Deci fundaș central, fundaș stânga și atacant, trei transferuri. Doi sunt ai noștri deja, au probleme cu viza. Sunt jucători pe care i-am urmărit. Nu e ușor”, a spus Mircea Rednic la flash-interviu.

Facebook Comments