UTA aproape că nu mai are cu cine să atace, dar Rednic știe una și bună: „Important e să batem!”

by Sorin Haut

UTA este într-o situație aproape disperată și nu are decât o soluție în atac, Imoh Ezekiel. Andrei Dumiter are pubalgie și va lipsi pentru cel puțin încă zece zile, iar Kadiri este așteptat la Arad abia săptămâna viitoare. „Dumiter are pubalgie și nu cred că o are de acum, ci de mai multă vreme. Pubalgia nu se face în două-trei săptămâni. Eu am simțit și chiar îmi pare rău că nu mi-au spus că au probleme medicale când le-am cerut să facă asta. Să putem să-i protejăm , să nu se ajungă să fie mai grav. Se tratează la o clinică în București, sau poate în Germania. Nu e ușor pentru mine, că avem doar un atacant, pe Imoh, plus tinerii Cristea și Stanciu. O să ne descurcăm, jucăm fără vârf! Dumiter va sta 10-12 zile, cu tratament. Sigur, mă așteptam mai mult, mă bazam pe el, cum m-aș fi bazat și pe ceilalți doi, Mabea și Kadiri, care ajung în sfârșit la Arad, săptămâna viitoare. Avem nevoie de ei, pentru concurență și un lot mult mai competitiv”, a spus Rednic la conferința de presă de astăzi.

„Puriul” nu mai concepe ca echipa sa să facă cadouri

În ceea ce privește meciul de luni, ora 19, cu Universitatea Cluj, experimentatul tehnician al UTA-ei a declarat: „O plăcere să mă văd cu Neluțu Sabău, am mai vorbit, dar nu în ultimele două săptămâni. Avem și amintiri plăcute și mai puțin plăcute cu ei, normal că ne dorim să câștigăm luni. Practic acum încep jocurile cu echipele de nivelul nostru, ce își propun play-off-ul. Sunt optimist, important e să luăm cele trei puncte, nu contează maniera. Să câștigăm și să fim aproape de celelalte, să nu mai facem greșeli, mă deranjează că luăm multe goluri.” UTA are un punct după două etape și caută prima victorie stagională. În schimb, Universitatea Cluj a început mai bine noul sezon al SuperLigii și are patru puncte din meciurile cu FCSB și FC Hermannstadt, așa că „șepcile roșii” au moral bun înainte de deplasarea de la Arad, de luni seara.

Sabău laudă UTA și se așteaptă la o reacție de orgoliu

„E un început și zic că e prea devreme să tragem niște concluzii. Cert este că UTA are un antrenor cu multă experiență, foarte valoros. Dar și un lot schimbat, se va vedea în următoarele meciuri dacă sunt acei jucători potriviți. Anul trecut au făcut un sezon bun, au terminat pe primul loc play-out-ul. Și vorbim despre o echipă care la un moment dat era retrogradată și a reușit să-și revină. Aici e meritul lui Mircea, al suporterilor, care i-au încurajat, și grupul a contat foarte mult. Acum ei vin după o înfrângere în deplasare și un meci destul de bun jucat acasă cu Rapid. Ei acasă joacă destul de bine, sunt împinși de suporteri”, a declarat Sabău, înainte de deplasarea spre Arad. Berto si Bettaieb sunt accidentați și nu fac deplasarea la Arad.

Facebook Comments