Mijloc de săptămână cu amicale pentru divizionarele terțe arădene: doar Cermeiul a câștigat!

by Sorin Haut

Cea mai bine clasată divizionară terță arădeană din sezonul trecut a pierdut miercuri cu un șocant 0-8 amicalul de la Dumbrăvița, în fața formației de ligă secundă antrenată de Cosmin Stan. Fostul jucător al Crișului și al Lipovei, Nicu Modan, a reușit „tripla”, pentru gazde mai marcând Pădurariu, Sofran, Apro 2 și Băluțoiu. Dan Stupar se plânge de subțirimea lotului la Pecica, care într-adevăr a pierdut în această vară o întreagă echipă, iar noutățile sunt puține. Mai mult, președintele Cristian Pilan pleacă la UTA, astfel că viitorul nu sună prea bine la Pecica. Progresul a început testul cu Dumbrăvița în formula: Burtic – D. Călin, Wild, Bain, Aldan – M. Salka, O. Bulza – Răchită, Matyus, Olăroiu – Borcea. Au mai jucat: Gakos – Răileanu, Cotora, Hara,  Ndadobu, Pașc.

Pecica a fost dezintegrată de Dumbrăvița, Lipova – doar egal cu juniorii UTA-ei!

O altă echipă suferindă și în plin proces de căutare și formare a unui lot competitiv este Șoimii Lipova, abia reunită din cauza problemelor financiare. Totuși, echipa lui Norbert Polgar s-a prezentat decent la primul amical estival, disputat la doar câteva zile de la reunire. A condus pe „Motorul” cu 3-0, dar s-a terminat  3-3! Șimăndan, cu o dublă și Chelea au înscris pentru lipovani, care au cedat însă în ultima jumătate de oră, poate și datorită lipsei de prospețime fizică. Kyrychenko, Centye și Marinescu au egalat pentru UTA U18, stabilind scorul final, 3-3. Lipova a aliniat următoarea formulă: Zamfir – Bokse, Puta, Nistor, Vlad – Gogea, D. Salka, Bălașa, D.  Covaci – P. Pașcalău (Pecica), Șimăndan. Au mai intrat: Neag – Chelea, Rusu, Hărdăuț, Dolga.

Cermeiul s-a impus la Felnac, într-un test cu cinci goluri

După victorii la scoruri de tenis, 6-0 cu Vinga și 6-1 cu Socodor, Victoria Felnac a dat peste o divizionară terță și a pierdut primul amical estival. Gloria Lunca Teuz Cermei s-a impus cu 3-2 pe arena „Momir Dusan”, după ce gazdele aveau la un moment dat 2-1 pe tabelă. Ex-pecicanul Moraru a deschis scorul pentru gazde, Novac a egalat pentru „sămădăi”, dar scorul pauzei a fost 2-2, după reușitele lui Cleuța, respectiv Filimon. Ritmul a mai scăzut în partea a doua, când Steleac a adus victoria oaspeților, scor final 2-3! Felnac a jucat cu: Fl. Rusu – Buz, Bekono, Istin, Tăutan – Moraru, Măgulean – Cleuța, Lasc, Drâglă – Leucuța. Au mai intrat: Nichici – Mocan, I. Varga, Goia, Belea. Cermei a jucat în prima repriză cu: R. Rusu – Sevici, Stamorean, Siminic, Nica – Tomuț, Piț – Sas, Gavra, Filimon – Novac, iar în mitanul secund s-a intrat pe teren în formula: Coman – Boris, Youssef, Pașca, Măgulean – Iosu, Steleac – Mitu, Dinu, Ofrim – Mercioiu.

Viitorul Arad a cedat surprinzător în Podgorie, în fața Pâncotei

În fine, un rezultat surprinzător s-a consemnat miercuri seară la Pîncota, acolo unde Podgoria a trecut de nou promovata în Liga a III-a, Viitorul Arad, scor 3-1! Gligor a deschis scorul pentru gazde, iar Lobonț a egalat până la pauză. Ispas și Stanciu au adus însă victoria pentru Podgoria, cu două reușite semnate în ultimul sfert de oră. Viitorul a jucat în prima repriză cu: Gârlea – P. Pavel, Pantea, Gomboș, Balazs – Lazăr, Mbengue – Stoianovici, Hațegan T. Bodri – Al. Catanzariti, pentru ca în repriza secundă să intre pe teren: Popescu – Dolga, Ndiaye, Lobonț, Stoia – Kocsis, V. Roșu – Narsesovic, Gavrilă, Kevin – Zvenca. (sursa foto: cscdumbravita.ro)

Facebook Comments