UTA a avut 26 de jucători la reunire, Răzvan Trif este singura noutate! (FOTO)

by Sorin Haut

UTA s-a întors de astăzi la treabă, roș-albii urmând să se pregătească doar pe plan local. Echipa arădeană va disputa și două meciuri de verificare, în Ungaria, cu divizionarele secunde Ajka (pe 10 ianuarie, la Mako) și Honved (pe 13 ianuarie, la Budapesta). Mircea Rednic a avut sub comandă, la primul antrenament al anului, 26 de jucători, 25 din vechiul lot, plus Răzvan Trif (foto jos, 26 de ani), fotbalistul de bandă crescut de Gaz Metan Mediaș, ce are 100 de meciuri în prima ligă. La bază este mijlocaș stânga, dar poate evolua și pe ambele benzi ale defensivei. Acesta a jucat din septembrie în Liga III-a, pentru ACS Mediaș 2022 și se află în probe de joc.

După ce au susținut vizita medicală la primele ore ale dimineții, de la ora 15:30, jucătorii „Bătrânei Doamne” au avut parte de un prim antrenament pe terenul ICRTI. Dumitrașcu, Marku, Ofosu și Kucher nu prea mai intră în planurile lui Rednic, dar conducerea nu a ajuns încă la înțelegeri amiabile pentru reziliere, astfel că ei rămân în program. În schimb, antrenorul UTA-ei își dorește 4-5 întăriri, în fiecare compartiment pentru a dubla posturile deficitare.

Luckassen – singurul ce nu s-a „dezmorțit”, Rednic vrea 4-5 întăriri

Florin Iacob, Danylo Kucher, Denis Lungu-Bocean (portari), Alexandru Benga, Marko Stolnik, Ibrahima Conte, Stefanos Stroungis, Tiberiu Căpușă, Darius Iurasciuc, Diogo Rodrigues, Denis Dumitrașcu și Răzvan Trif (fundași), Cristian Mihai, Marcelo Freitas, Herald Marku, Albert Stahl, Raul Stanciu, Claudiu Micovschi, Andrej Fabry, Rareș Pop, Reagy Ofosu, Ahmet Ekmekci, Andrei David (mijlocași) și atacanții Godberg Cooper și Eric Omondi s-au antrenat astăzi pentru prima oară în 2024. Luckassen este încă accidentat și se află în refacere după ruptura fibrilară de pe finalul anului trecut. Fundașul de bandă stânga Aly Abeid se află deja în program cu naționala Mauritaniei, cu care va participa la Cupa Africii, începând din 13 ianuarie. Altfel, utiștii au luat un prim contact cu noul gazon hibrid de pe Arena Francisc Neuman, iar impresiile sunt foarte pozitive.

Facebook Comments