Argeșeanul Iulian Călin va arbitra la centru meciul dintre UTA și FC Voluntari

by Sorin Haut

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru, la meciul dintre UTA și FC Voluntari, programat sâmbătă, ora 14:30, pe Iulian Călin. Arbitrul din Ștefănești (Argeș), i-a supărat rău pe arădeni la ultimul meci dintre UTA și Rapid, pe vremea când antrenorul arădenilor era chiar Ilie Poenaru, cel care mâine, va fi adversar pe Arena „Francisc Neuman”. În Rapid – UTA 1-0, din august 2022, piteșteanul l-a eliminat pe Idriz Batha cu un sfert de oră înainte de final.

Aceea a fost și ultima partidă cu Călin pentru UTA, dar roș-albii nu pot spune că argeșeanul ar fi chiar cu ghinion, atâta timp cât au mai și câștigat cu el la centru, de exemplu o victorie pe terenul lui CFR Cluj, 0-1 în sezonul regulat 2020/2021 și un 1-0 cu Viitorul, în play-out-ul aceluiași sezon, dar au și remizat o dată la Dinamo, 1-1 în play-out-ul din 2021/2022.

Mâine, Călin va fi asistat de conjudețenii George Neacșu (Câmpulung Muscel) și Romică Bârdeș (Pitești). În camera VAR se vor afla Istvan Kovacs (Carei) și Ionul Dumitru (Gherghița), toți aceștia urmând să fie notați de Iosif Olah (Sfântu Gheorghe).

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate