Ingrediente:
- 2 conserve (a cate 200 g) ton in saramura, scurse de lichid
- 6 linguri maioneza
- coaja rasa de la 1 lamaie si sucul de la 1/2 lamaie
- 1 lingura capere (optional)
- 1 bagheta
- 4 fire ceapa verde, taiate
- 150 g cascaval, taiat felii
Mod de preparare:
1 Preincalzeste gratarul cuptorului. Intr-un bol mic, amesteca tonul, maione-za, coaja de lamaie si caperele (daca folosesti). Presara un praf de sare si piper negru proaspat macinat si amesteca. Taie bagheta in doua, pe lungime, si prajeste-o pe gratar timp de 2 minute.
2 Unge painea cu amestecul de ton, presara ceapa verde si cascavalul si da din nou la grill circa 2 minute, pana se topeste cascavalul. Taie painea bucati si serveste cu salata verde.
2 Unge painea cu amestecul de ton, presara ceapa verde si cascavalul si da din nou la grill circa 2 minute, pana se topeste cascavalul. Taie painea bucati si serveste cu salata verde.
Pofta buna!
Sursa: avantaje.ro
Facebook Comments